Hva college-trenere ser etter i et linebacker-prospekt (2023)

University of Miami har produsert NFL-spillere på alle posisjoner, men linebacker har vært en av Miamis største bidrag til ligaen som alle andre. Miami dateres tilbake til tidlig på 80-tallet og linebacker Jay Brophy, og har plassert LBs i ligaen. Brophy var medlem av 1983 nasjonale mesterskapstroppen som slo avNebraska Cornhuskersi 1984Oransje skål. I 1984 var Brophy et valg i andre runde av Miami Dolphins.

Gjennom årene har Miami produsert fremtidige NFL-stjerner på linebacker som Winston Moss (2. runde), Richard Newbill (5. runde),Randy Shannon, Tiger Clark (3. runde), Mike Barrow (2. runde), Darrin Smith (2. runde), Jessie Armstead (8. runde), Ray Lewis (1. runde), Nate Webster (3. runde), Dan Morgan (1. runde), Jon Vilma ogDJ Williams(1. runde), Rocky McIntosh,Colin McCarthy, og Jon Beason (1. runde) for å nevne en gjeng, men ikke alle Miamis elitelinjespillere. For ikke å nevne Shaq Quarterman er NFL bundet fra 2019-troppen.

Hva college-trenere ser etter i et linebacker-prospekt (1)

Ettersom spillet har endret seg, har det også trenerne ser etter hos linebackere. På 80-tallet lette lagene fortsatt etter størrelse fremfor fart, da det var en verden med 21 personer (to running backs, en tight end) på 80- og tidlig 90-tallet. Med overgangen til videregående skole og høyskole til haglespredningen, og regelendringer i NFL for å beskytte QB-er, bredmottakere og score flere poeng, må linebackere være i stand til å dekke mer enn å fylle løpingen.

Også run-pass-alternativet (RPO) og Pass-Run Option (PRO)-elementene lagt til på alle tre nivåene har krevd at linebackere skal være mer atletiske, akkurat som dual-threat QB-er har presset defensive ends og linebackers til å være mer atletiske også. Vi har lært hva trenere ser etter i Quarterbacks (les her), offensive linjemenn (les her) og defensive linjemenn (les her)- la oss nå se på linebackere!

Markeringsbåndet

I Bruce Feldmans bok, "Kjøttmarked,» Trener Ed Orgeron og hans rekrutterende koteletter står i sentrum. Orgeron, som var i Miami fra 1988-1992, var en del av to nasjonale mesterskaps 'Canes-lag og var i trenerteamet til noen av Miamis største linebackere, som: Tiger Clark, Jessie Armstead, Darrin Smith, Mike Barrow og Maurice Crum, Sr.

Mens han tjente som rekrutteringskoordinator ved USC, skapte Orgeron sitt ideelle utseende for hver stilling. Selv om ideal ikke alltid er realistisk, spesielt hos Ole Miss, er det et standardsett og hva han vil se på bånd. Vi vil dekke størrelse mer når vi diskuterer leirer, men noe Coach O la vekt på i programmet sitt var STØRRELSE-HASTIGHETSFORHOLD. Da jeg trente linebackere på ett stopp kalte vi det "hitters and runners" eller "runners and hitters", og det er bare løpere og slagere, men de kan sikkert ikke spille linebacker eller i sparkespillet.

Selvfølgelig vil du som rekrutterer se linebackere spille tonnevis av spill på film. Produksjon hos linebacker er viktig. Orgeron likte å se produksjon fra LB's, han likte også å se immaterielle eiendeler. En linebackers evne til å bruke instinktene sine, dissekere et skuespill og ha den fysiske evnen til å komme dit for å lage stykket. Selvfølgelig er seighet en annen LB immateriell Orgeron tar opp gang på gang.

Noe av det "komme dit" kommer fra hurtighet. Da Coach O så på film iKjøttmarked,linebackere som vekket hans interesse hadde første-trinns hurtighet, og det er to som har fem-trinns hurtighet. Orgeron ønsket å se gutter med to skritt, noe som betydde at de kunne dekke fem yards i to skritt. En fyr Orgeron elsket og definitivt manglet i størrelse var "The Rat" aka Rohan Marley. Orgeron elsket farten, hurtigheten og eksplosive hoftene hans, da Marley var en stor slager på The U.

Når det kommer til hastighet skjønt, kuttet Orgeron av båndet til ett prospekt fordi "Han er alligator rask (s. 187)." For trener O betydde det at spilleren hadde rett linjehastighet (tenk: 40-yard strek), men kunne ikke bevege seg godt sideveis. Lukkehastighet og jage nedspill er avgjørende i posisjonen, men evnen til å endre retning, snu hoftene flytende og være eksplosiv i kraftvinklene (ankler, knær og hofter) var avgjørende for å være en Rebel linebacker.

På leirer

Selvfølgelig tok Orgeron ingenting et prospekt oppført om seg selv for gitt utenfor navnet deres. Det første trenere ønsker å gå ned er høyden og vekten til en prospekt. Så hva er den ideelle størrelsen for en linebacker? Det er i endring. Du vil at høyde (6'1-6'3) og vekt for en Inside Linebacker (ILB) skal være rundt 220-245; å ta på seg vakter og h-backer. Men du må fortsatt bevege deg som linebacker så stiv vil ikke vinne i Power 5.

I deknings-LB-er (som en Striker i Miami) vil du ha lengde, men de kan være lettere i rumpa. Vanligvis vil det være en hybrid sikkerhetslinebacker som vokste ut av defensiv back eller aldri vokste til en ILB. For en "edge" eller pass-rushing linebacker, trenger trenere at de er større og sterkere, men fortsatt i stand til å slippe inn i leiligheten for å forvirre QB-er (tenk:Quincy Roche, som veier rundt 235).

40-yard-streken: "40" betyr mer ved LB enn ved QB, D-Line eller på O-Line. Miamis beste linebacking-trio, «The Bermuda Triangle», løp alle i intervallet 4,45 til 4,55. Men linebackere løper neppe rett i 40 yards strekninger, som Orgerons alligator-sitat påpekte så veltalende. Det må definitivt være en grunnleggende standard for hastighet for å holde tritt med ferdigheter på P5-nivå. Jeg vil ikke se en linebacker klokke inn på noe over 4,8 på 40.

Vertikalt hopp: VJ, som tidligere nevnt i innleggene om QB, OL og DL, peker på hamstring og quad-styrke. Hvis eksplosivitet er en egenskap trenere leter etter, vil VJ vippe en idrettsutøvers hånd i den retningen. Igjen, jeg er ikke sikker på hvorfor det brede hoppet blir neglisjert i leire (eller i det minste ble det) - det er en flott indikator på eksplosivitet i kraftvinklene (ankler, knær, hofter) som er avgjørende for en LB.

20-yard skyttel: Jada, jeg må se om en LB kan endre retning uten å gli over hele eller falle, og om prospektet kan akselerere etter endringen. Men jeg er ikke sikker på om en lukket COD er ​​billetten for å vise det, så vel som åpne agilityøvelser basert på lesing og reaksjon.

Så hvilke øvelser viser hvordan en linebacker virkelig kan bevege seg?

Come to Balance-øvelsen fra Kurt Hesters Combine 2.0-video er en.

En annen er Scrape and Accelerate drill

Nå foretrekker jeg å skrape og akselerere at linebackeren roterer armene ved skulderen mens han jobber sideveis, men du kan se hvordan drillen fungerer.

Så langt ikke testbart, men noe for øyegodteriet kan være Square Up og Scallup drill. Jeg har ikke film av denne ennå, men du kan se dens levedyktighet.

Hva college-trenere ser etter i et linebacker-prospekt (2)

Linebackere må ha en chip på skuldrene. Barrow, Smith, Armstead, Morgan, Lewis, Moss, Vilma, George Mira Jr. - de gutta spilte med en chip. Vet du hvem som var linebacker på college? "Stone Cold" Steve Austin. Linebacker må være konkurransedyktig, hard nese, tøff, modig og i stand til å ta hard coaching. Defensive koordinatorer er ofte linebacker-trenere og lønnsslippen deres er i hendene på linebacking-korpset. Det er også en cerebral stilling. Spesielt midtlinjebacken. Fotball IQ er et must for lederen av forsvaret ditt.

Linebacker-totalpakken

Å spille og trene linebackere er ingen enkel prestasjon. For å få mest mulig ut av forsvaret ditt må du ha godt linebackerspill. Når du tenker på alle tiders storheter i college-fotball eller NFL, går tankene mine vanligvis til Lawrence Taylor, Mike Singletary og Ray Lewis i NFL, og Brian Bosworth og Dan Morgan på college-nivå.

Når de snakker med rekrutteringsassistenter og assistenttrenere til Power 5 og Group of 5 - leter de etter lignende ting hos linebackerne deres. På en G5 viser de sine topp 5 rekrutteringsfaktorer som følgende:

1- Les og reager

2- Styrke ved POA

3- Balanse og ankelfleksibilitet

4- Burst

5- Styrke og innflytelse

Faktorer 6-10 er, Håndbruk og blokkeringsdestruksjon, lateral smidighet, takling, dekning og pasningsrush.

På en P5-skole går de i detalj på hvordan et linebacker-prospekt må se ut for å kunne spille i det store spillet. De spør:

1. Størrelse og lengde: Oppfyller de våre størrelseskrav? Hva er deres vekstpotensial? Er de lange lemmer?

2. Posisjonsfleksibilitet: Når de kommer inn, regner de med å starte som en sikkerhet fra et ferdighetsstandpunkt og vokse til å bevege seg i boksen? Passer de til ILB-formen nå og har kanskje vekstpotensial for å flytte ned for å spille DL? Strengt og slett en ILB-type?

3. Innledende hurtighet: Kan de lese raskt og bevege seg ut av holdningen? Kan de skyte nedover?

4. Styrke ved angrepspunkt: Er de sterke nok til å holde gap-integritet?

5. Blokkbeskyttelse: Kan de gripe inn og kaste blokker? Er de i stand til å spille mens de fortsatt er engasjerte?

6. Seighet og motor: Er han i stand til å fortsette på et spill etter å ha engasjert og kastet en blokk eller til og med flere blokker?

7. Rekkevidde og hastighet: Kan de løpe feltet sideveis? Er de raske nok til å matche/fange O Skill-spillere i verdensrommet? Kan de stenge plass?

8. Burst, Acceleration og COD: Har de kort-område hurtighet? Kan de effektivt endre retninger og generere hastighet som kommer ut av pauser? Hvor effektivt kan de leke i verdensrommet?

9. Takling: Er de dundre? Kan de slå gjennom ballholdere ved kontakt? Har de wrap and roll form? Er de effektive takling i verdensrommet?

10. Blitz/Pass Rush: Kan de kombinere ferdighetene sine for å være effektive med å skynde forbipasseren? Har de den innledende hurtigheten og akselerasjonen til å være effektive blitzere?

11. Fleksibilitet: Kan de bøye seg i knærne og anklene? Har de naturlig atletisk evne?

12. Instinkt/øyne gjennom trafikk: Hvor godt kan han lese nøkler i utgangspunktet? Har han instinkter for å omgå blokker? Kan han se gjennom boksen og lage skuespill med kaos rundt seg?

Utenfor

På G5-skolen bryter de det til og med ned både ute og inne for rekruttererne sine. For utenforstående linebackere er de opptatt av blitz- og pasningsrush-evne, spilleevne, takling i rom og dekningsevne. Deres OLB kritiske faktorer er: instinkter og bevissthet, intensitet og motor, styrke ved POA, pass rush evne og takling.

Innsiden

For ILB-er er de viktigste rekrutteringspunktene på samme G5 størrelse og evne ved POA, takling og eksplosjon i hoftene, instinkter og hastighet. De kritiske faktorene er instinkter og bevissthet, syn, rekkevidde og hastighet, takling og reaksjonstid.

Hva college-trenere ser etter i et linebacker-prospekt (3)

Hva betyr dette for Miami?

Miami Hurricanes må erstatte begge innledende linebacker for 2020-sesongen. Hurricanes har et dusin linebackere på listen, menManny Diazgjorde ikke en god jobb med å hente inn linebackere, noe som som defensiv koordinator og indre linebacker-trener er et bevis på mange av problemene i Miami.

Blake Baker, den nåværende DC- og LB-treneren, hentet inn Corey Flagg og Tirek Austin-Cave. Miami må håpe at de er mer effektive som unge enn Bradley Jennings Jr, Patrick Joyner og Waymon Steed har vært så langt.Zach McCloudser ut til å ha eid den midterste linebacker-plassen, men viljen linebacker er fortsatt på jakt. Flagg, Austin-hulen,Sam Brooks,Avery Huffog Joyner trenger virkelig å gå opp og gjøre det til en konkurranse om både mikrofon- og viljeposisjonene.

Miami burde ikke være i posisjon til å måtte gi en walk-on stor spilletid på innvendig linebacker når det bare er to som går på banen av et dusin på vaktlisten. Det er dårlig oppkjøp, utvikling og vaktlistestyring av den ansvarlige.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 03/08/2023

Views: 5705

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.